Publikováno

Jak vyrobit s dětmi vlastní mýdlo [POSTUP]

Pokud hledáte zajímavý a kreativní způsob, jak strávit čas s dětmi, měli byste vyzkoušet výrobu domácího mýdla. Výroba těchto mýdel není vůbec složitá, zvládnou ji děti téměř jakéhokoliv věku, a ještě se při tom něco naučí. My vám představíme dva způsoby, jak snadno dosáhnout pestrobarevných a voňavých mýdel.

Pokračování textu Jak vyrobit s dětmi vlastní mýdlo [POSTUP]
Publikováno

Jak skládat puzzle [SPRÁVNĚ]

Při rozhodnutí pořídit si a postavit puzzle málokdy přemýšlíme, jak těžké bude onu skládačku složit. Často nás spíše přesvědčí motiv puzzle než jeho předpokládaná délka složení. A proto si pak často u skládání zanadáváme, co jsme si to připravili za nehezký úkol. My se vám s tímto úkolem nyní pokusíme pomoct, abyste se u skládání puzzle spíše odreagovali, než stresovali z nekonečného skládání.

Pokračování textu Jak skládat puzzle [SPRÁVNĚ]
Publikováno

Jak vyčistit plyšové hračky [3 způsoby]

Medvědí rodinka - plyšáci

Mezi nejoblíbenější hračky pro děti se bezesporu řadí plyšové hračky. Ty doprovází dítě od úplně první postýlky, přes první krůčky, často až do puberty a někdy i dále. Jak se ale o oblíbenou plyšovou hračku správně postarat? V následujících řádcích si představíme zaručené metody, jak plyšáky zbavit špíny, zápachu nebo roztočů.

Pokračování textu Jak vyčistit plyšové hračky [3 způsoby]